Адлериански център за деца и родители

Home Адлериански център за деца и родители
Академия за ранно детско развитие Бобче Топче отваря първият Частен
Адлериански център за деца и родители на Балканите

Учим нашите деца на Свързване, Способност, Стойност, Смелост

Четирите “С“ на Бобче Топче (по Бентър и Лю)!

Частен детски център към Академия за ранно детско развитие Бобче Топче за пръв път на Балканите ще предостави достъп до програма за детско развитие, използваща възпитателните подходи, основани от психолога Алфред Адлер.

Учителите в центъра са обучени в техниките на адлерианската теория, така че да могат да прилагат програмата за ранно детско развитие от най-ранна детска възраст.

Следвамe подходите на “Психология на индивида” на Алфред Адлер и принципите за възпитаване на детето на Ричард Драйкурс.

Подпомагаме и самите семействата с действащи техники за отглеждане на психически устойчиви, щастливи, съдействащи деца, които техники често те сами изработват в процеса на общуване и учене с децата си.

Центърът предлага грижа и занимания за деца на възраст от 1 година до 5 – годишна възраст.

Какво е Демократично възпитание?
Методите на Демократичното възпитание разработени от Алфред Адлер, според принципите на Индивидуалната психология, учат на мотивация, самостоятелност, поемане на отговорност и самоконтрол. Без наказания, подкупване, мрънкане, заплахи и емоционално манипулиране.
Центърът предлага:
  • Работно време 10 часа и 30 минути
  • КиндиРу часове
  • Работа със специалисти
  • Оценяване на езиково-говорно, психо-емоционално и невро-моторно развитие от висококвалифицирани специалисти.
  • Работа с родители на регулярно провеждани родителски срещи.
Специалисти, които ще работят с вашите деца:
  • Предучилищни педагози
  • Езиково-говорни терапевти
  • Психолози/психотерапевти
  • Арт специалисти
  • Невро-моторни специалисти
Допълнителни услуги – Логопед, Психолог, Консултант Ранно детско развитие.
Резултат за децата

Основна мисия на детския център е да подготвим детето за живота. За нас е изключително удовлетворяващо и изпълващ сърцата ни с щастие е факта, че децата с които работим са деца – можещи, справящи се и самостоятелни. Референциите, които получаваме от родители, учители и специалисти за децата, с които работим са , че са успешни, спокойни, лесно се адаптират в нова среда и се справят с повечето им поставени задачи. А към трудните за тях задачи не се отказват….. Т.е. децата на Академия за ранно детско развитие Бобче Топче имат невро-моторна езиково-говорна и психо-емоционална готовност за училище.

Базата ни

Етаж 1
Природата 

Етаж 2
Градът

Етаж 3
Етажът на най-малките

Основатели
Гергана Маркова – Тодорова
Гергана Маркова Логопед, Консултант Ранно Детско Развитие, Психодрама Асистент Терапевт, Хипнотерапевт. Има множество квалификации и сертификати.  Aвтор на научни трудове и книги, както и експерт по родителски грижи, който дава възможност на семействата да споделят нейните принципи, правила и инструменти за отглеждане на щастливи и здрави деца.

Работата й цели да направи живота по-добър за всички деца чрез ефективно насочване на децата.Привърженик и възпитаник на Адлерианската теория, Гери може да осигури ново, положително разбиране за настоящата ви семейна динамика с приложими решения, които ще ви дадат надежда и увереност, необходими за преобразуване на вашето семейство.

Драгомира Павлова
Драгомира Павлова е възпитаник на школата по Психодрама. Повече от 18 години тя работи в сферата на мениджмънта и маркетинга. Двегодишната й дъщеря я отвежда в Бобче Топче преди 2 години.
Къде да ни откриете?

Жк. Кръстова Вада, Ул. Асен Йорданов 26
или
15 минути пешеходно разстояние от метро станция Витоша и МОЛ Парадайз.