БАЗА И ЛОКАЦИЯ

“Бобче Топче” се намира в полите на Витоша, в кв. Драгалевци, ул. Ваклинец 36. Базата отговаря на всички изисквания и стандарти, осигуряваща на вашето дете сигурност, спокойствие, приятелска атмосфера, чрез уютно обзавеждане и модерен, цветен интериор.

Разполагаме 4 занимални с обособени кътове за игра и обучение.

С Шушулките обичаме детските площадки. Забавляваме се и играем заедно. Природата е основен акцент, присъстващ и на закрито- в занималнята на най-малките.

Грахчетата разбират, че съществуват и други светове. Изследваме непознати места заедно. В занималнята-джунгла, срещат слонове, жирафи, хипопотами и маймунки… научават, че животът е пъстър.

Порасналите Фасулчета са любопитни, често поглеждат към небето. Знаят, че с технологиите на съвремието, могат да постигнат много. Със самолети и балони да достигнат облаците, с бинокли да гледат наделече, с компаси да открият вярната посока. Не се страхуват от тъмното, защото само тогава могат да видят луната и звездите.

Улици, автомобили, магазини, училище… Най-големите ни Бобчета имат своята малка реалност- занималня-град. Защото първо се учим да се движим, а после се учим чрез движението… играем, влизаме в роли, тичайки от училище в библиотеката, от пазара в магазина, по магистрали и забързани улици.

Кабинет за индивидуална работа – за срещи на детето с логопед/ психолог;

Зала за празненства, където растем заедно, отбелязвайки рождените дни; други празници и тържества;

Физкултурен салон, с обособено място за танци;

Зелени дворни площи, с естествената сянка на ябълкови и черешови дръвчета, оборудван люлки, пързалки, къщички, пясъчник и др., приспособени в отделни сектори за различните възрастови групи.