Вашите истории

„Бобче Топче“ през очите на една майка

Запознах се с д-р Маркова през 2015 година , когато тя беше на семейна почивка с детето и съпруга си и имах прекрасни наблюдения от начина, по който отглежда детето си и разбирането и спокойствието й.

През 2019 г. ми се наложи да прибегна до нейната помощ, тъй като имах редица проблеми с бащата на децата ми и това силно рефлектираше върху развитието на сина ми. Той изпадаше в неконтролируеми пристъпи на емоция и проявяваше агресия, с която не знаех как да се справям. Отидохме в детския център, в който г-жа Маркова работи. Прекрасно място, създадено изцяло за децата и техните нужди. Тя ни очакваше усмихната и спокойна. Отидохме в една от стаите в центъра, в който детето се почувства прекрасно и след игра и общуване с него, тя извърши чудеса. Разговорът и общуването й със сина ми го накара да се успокои, а на мен ми даде нов преглед на ситуацията. Беше изключително обогатяващо за всички ни. Дори мъжът ми започна да я нарича “Властелинът на децата” след срещата ни, а в последваща ситуация, когато сина ми отново не се чувстваше разбран ме погледна и ми каза, че иска отново да отидем при нея.

Съветите и правилният подход в случая ми помогнаха да осъзная много неща за родителството. Изключително съм благодарна на д-р Маркова и с две ръце бих я препоръчала като специалист и човек.