Вашите истории

Нашето „БЛАГОДАРЯ“ към един прекрасен човек и преподавател

Д-р Маркова е преподавател, при който не усещаш как минават лекциите,  защото са поднесени с много любов и плам. Д-р Маркова е от лекторите, които сякаш без да искат, с много финес, те карат да се замисляш, да усещаш и изживяваш заедно с нея всяка казана дума, всеки направен жест.

Непрекъснатият ѝ контакт и общуване със студентите те предразполагат да я чувстваш близка. Часовете ни при нея винаги са един постоянен диалог преподавател-студент. Тя  задава въпроси, търси отговори, стреми се да изкара най-доброто от теб. Времето с д-р Маркова неусетно преминава от лекции в задушевен разговор, като с най-добрия ти приятел.

За нас тя е невероятен професионалист, изпълнителен, отговорен и винаги стремящ се да извлече най-доброто. Д-р Маркова е най-вече човек, който гори в работата си, тя дава невъзможното от себе си и се раздава докрай. Точно тези нейни качества си личат в създаването и на другото ѝ „дете“ – Академията за ранно детско развитие „Бобче Топче“ в гр. София и гр. Стара Загора.

Д-р Маркова, искаме да Ви благодарим за огромната усмивка, с която винаги озарявахте дните ни. Благодарим Ви за смеха, за съветите, за куража, за новаторските подходи на преподаване, за подадената ръка, за топлите думи и приятелското отношение, с което подходихте към нас.

С най-топли чувства и огромна благодарност,
Петя Иванова
Надежда Влаева
Дарина Петкова

Студенти по Специална педагогика в Тракийски университет