Академия за ранно детско развитие „Бобче Топче“- Стара Загора

Home Академия за ранно детско развитие „Бобче Топче“- Стара Загора
Академия за ранно детско развитие „Бобче Топче“- Стара Загора
Академия за ранно детско развитие „Бобче Топче“, Стара Загора предлага комплексна грижа за развитието на децата от 0 до 7 годишна възраст и професионални консултации за изграждането на здравословни отношения между децата и техните родители.

  • Можете да се обърнете към нас на всеки етап, за да проследим и подпомогнем психомоторното развитие на детето Ви чрез изпитана занимания, базирани на игрови модели.
  • Можете да ни потърсите, ако имате притеснения за езико-говорното или емоционалното развитие на сина или дъщеря Ви или ако имате нужда от помощ и подкрепа в комуникацията и изграждането на личността му/й.
  • Можете да участвате в нашите групови тематични събития за родители, в които обсъждаме и споделяме опита си и се учим взаимно да бъдем по-добри родители, педагози и терапевти за децата си.
В Академия за ранно детско развитие „Бобче Топче“ в гр. Стара Загора предлагаме следните услуги:

Училищна занималня за първокласници

За да може вашият първокласник бързо и леко да свикне с новия режим, запишете го в ``Бобче-Топче``. Занималнята ще бъде от две малки групи с опитен начален учител. Всяко дете ще получи специално внимание и индивидуално отношение.

В занималня „Бобче Топче“ обръщаме внимание както на уроците, така и на цялостното развитие на детето – в емоционален, езиково-говорен, невро-моторен, психологически и обучителен план. При нас има време за писане на домашни, работа върху фината моторика на децата (чрез арт занимания) и невро-моторни упражнения.

Всеки първолак получава още:

- Kонсултация с логопед за проверка на говорни нарушения и превенция на дислексия

- Наблюдение от психолог за развитието на когнитивните процеси и емоционалната интелигентност

Стартираме от 16.09.2019 г. : )

За записвания и повече информация се обадете на телефон 0888 877 480!

Академия за ранно детско развитие „Бобче Топче“, гр. Стара Загора се намира на адрес ул. „Хаджи Димитър Асенов“ 84.