Център за деца и родители „Бобче Топче“ – Стара Загора

Home Център за деца и родители „Бобче Топче“ – Стара Загора
Център за деца и родители  „Бобче Топче“- Стара Загора

Център за деца и родители „Бобче Топче“, Стара Загора предлага адаптационна грижа за деца от 0 до 7 години. Центърът работи от понеделник до петък от 8:00 до 18:30 часа и се намира на адрес  ул. „Хаджи Димитър Асенов“ 84.

Лятна занималня „Бобче Топче” за ученици от 1-ви до 4-ти клас
От юни 2019 година „Бобче Топче“- Стара Загора отваря врати за целодневни занимания от понеделник до петък от 8:30 до 17:30 часа. Децата ще учат и ще се забавляват, докато играят. С тях през цялото време ще бъдат опитни и квалифицирани преподаватели.
В дневната лятна програма са включени разходки, свободна игра, време за учебни занимания и още много интересни активности. При желание децата ще могат да посещават и тренировки по плуване. Предвидено е време за обяд и отдих в най-горещите летни часове.
Ние в Център за ранно детско развитие „Бобче Топче“ вярваме в окуражаването на децата като най-ефективния начин да стимулираме развитието им и да предотвратим проблемно поведение. Основната ни мисия е да подготвим децата по-добре за преминаване към следващия етап на училището и живота.

Центърът е прилага комбинация от две научно доказани възпитателни методики, които са изпитани и утвърдени през последните 50 години в Европа и Северна Америка:

  • ранно детско психомоторно развитие фокусирано върху движението и рефлексите на малките деца
  • подкрепа за изграждане на детската личност, според принципите на „индивидуалната психология“ и „демократичното възпитание“.

 Прочетете повече за това на какво учим децата тук

С вашите деца ще работят висококвалифицирани специалисти

Благодарни сме за стотиците отзиви, които получаваме ежедневно от родители, учители и специалисти, за това, че децата, с които работим са успешни, спокойни и се адаптират лесно в нова среда. Нещо повече, те не се отказват от трудните за тях задачи, а продължават да опитват отново и отново, което е изключително ценно за бъдещите предизвикателства в училище и в живота. Децата, с които работим в „Бобче Топче“ имат моторна, езиково-говорна и психо-емоционална готовност за училище.

Прочетете отзиви на родители от работата ни тук.

 

За записвания и повече информация се обадете на телефон 0888 877 480!