Дневна грижа за деца от 0 до 7 години

Home Дневна грижа за деца от 0 до 7 години
Дневна грижа за деца от 0 до 7 години

Академия за ранно детско развитие „Бобче Топче“ предлага целодневна и адаптационна грижа за деца от 0 до 7 години в детската си градина в кв. Драгалевци, София и центровете си в София и Стара Загора.

Какво предлагаме?

Спокойна локация на детската градина и центровете и детската градина в София и Стара Загора

Зелен двор за игри – чист въздух, за да могат децата да растат здрави и активни

Стимулиращи игри и занимания – насърчаваме цялостното развитие и лични качества – увереност, самостоятелност и любознателност.

Индивидуализирано обучение – децата се учат да поемат отговорност, да вземат решения, успешно да реализират задачи, да се изправят пред предизвикателства, да се справят с трудности, да допускат грешки и да ги коригират без страх от осъдително отношение. Това са преживявания, които позволяват на детето да придобие смелостта да устоява в лицето на трудностите и да се учи.

Регулярна диагностика на езиково-говорно, емоционално и психомоторно развитие – извършва се от висококвалифицирани специалисти за всички деца в градината и центровете „Бобче Топче“

Ежеседмични класове по ранно детско психомоторно развитие

Програма за адаптация „Клас Подготве“ – децата, които започват да посещават градината и центровете преминават през програма за подготовка за ясла и детска градина, която им помага децата по-леко и естествено да се приучат към новата среда.

Повече за нашите центрове и детски градини вижте ТУК

За информация и записвания се обадете на телефон

0889 928 289 – София и 0888 877 480 – Стара Загора.