Психотерапия

Home Психотерапия
Психотерапия
Индивидуална терапия за деца

Индивидуална терапия за възрастни – по методите на монодрамата (Джейкъб Морено) и фамилно консултиране

Групова терапия за деца – по метода на Психодрама (Джейкъб Морено)

Да, правилно четете! Групова терапия за деца, за тези, които знаят каква е мощта и силата на групата, си представете колко добре се отразява на тези деца, на които светът е пълен с различни страхове. Чрез терапевтичната игра в рамките на групата участниците възпроизвеждат впечатления, емоции или напрежение, които често са скрити в дълбините на подсъзнанието.

За повече информация за метода прочетете тук.

Ролите в живота ни нямат край. Всеки от нас влиза в роли всеки ден от момента, в който отвори очи. Сякаш обличаме един невидим костюм веднага след като се събудим сутринта и след миг вече сме добър партньор, който прави кафе рано сутрин, стресиран родител, който закъсняващ за работа подготвя децата за градина или училище, строг шеф или изпълнителен служител…..

Всяка роля е продължение на божествения израз “Аз съм…” Какви роли ще избират нашите деца …?  Можем ли да ги подготвим да избират ролите си съзнателно, така че да им носят радост и щастие? Всеки клас включва различни ролеви игри и развиващи дейности. Влизайки в познати и непознати роли, използвайки сценични елементи, кукли и въображението си, децата удовлетворяват актуалните си потребности от себеизява и взаимодействие с връстници.

Групова терапия за възрастни – по метода на Психодрама (Джейкъб Морено)

За повече информация или записване,
моля свържете се с нас на: 0889928289